aihan - healthy one serving CINNAMON ROLLs

healthy one serving CINNAMON ROLLs

Mat&Oppskrifter - Kommentarer (1)

Jeg har et hat/elsk forhold til mat (noe jeg sikkert kanskje skriver mer om en annen gang), men jeg er veldig glad i å bake! Det har ikke blitt veldig mye baking det siste halvåret (?) grunnet at jeg ikke har fått lov av forskjellige grunner.

Men i det siste hvis det har blitt noe baking i kjøkkenet så har det vært forsøk på å lage noe til meg selv, noe som er en positiv forandring! Og i dag hadde jeg veldig lyst på noe annet enn de helt vanlige korn med melk og prøvde ut en oppskrift jeg har tenkt lenge på å prøve, nemlig: healthy one serving cinnamon rolls! 

Oppskriften er tatt fra bloggen immaeathealthy Jeg følgte den litt så som så, men resultatet ble så fantastisk at jeg bare vil ha det IGJEN!

Deig

30 g + 1 ss havremel

1/2 ts bakepulver

Litt salt

1 ss kokosolje, smelta

3 ss banan, most

Fyll

2 dadler, uten kjerne, myke

1/2 ts kanel

 

Fremgangsmåte

Bland sammen havremel, bakepulver og salt i en bolle.


Tilsett kokosolje og banan.


Bland deigen til den har fått en fast form som går ann å jobbe med.


Sett til sides mens du lager fyllet. Mos dadlene med kanel til det blir en jevn mos.  Ta litt havremel på benken/bordet og rull ut deigen til en rektangel og deigen har en jevn tykkelse. Del fyllet over deigen og begynn å rull fra en kant til en annen.Du kan enten presse deigen så den blir litt flatere, eller så kan du dele den i to og presse litt ned. Ha "kanelbollen" på en mikrosikker tallerk eller bolle med flat bunn og ha de i mikroen i 2-3 minutter (jeg tror jeg hadde de litt lengre pga jeg liker ting litt sprøtt). Server varm og nyt!

Ser ikke særlig appetittvekkende ut, men det er HERLIG! Du kan lage frosting av forskjellige ting. Sjekk ut bloggen immaeatthat for masse gode oppskrifter og tips til sunne mat gleder!

benediktenp
så kjempe godt ut! vil å ha :D
03.09.2013, 08:34
URL: http://benediktenp.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:


Navn
E-post
Nettside
Tekst:


Husk meg

Hei! Jeg heter Aicha og er 16 år. Jeg blogger om mitt liv, det gode og det onde.

+ Legg til som venn

ARKIV

September 2013 August 2013 Juli 2012

KATEGORIER

Blogg Mat&Oppskrifter

Designet er laget av hanne ©
hits