aihan - freedom

freedom

Blogg - Kommentarer (0)

Sannheten er...

Jeg skulle ønske jeg visste hvordan jeg kunne få leve ordentlig igjen. Jeg skulle ønske jeg var ute med venner. Jeg skulle ønske jeg var hjemme. Jeg skulle ønske jeg var med familien min hele tiden og at jeg bodde hjemme uten redselen for å bli tatt. Jeg skulle ønske at kunne gå en dag uten å ha noen triste eller vonde tanker. Jeg skulle ønske jeg kunne gå fritt ute. Jeg skulle ønske jeg kunne holdt på med de tingene jeg elsker. Jeg skulle ønske jeg kunne reist verden rundt. Jeg skulle ønske jeg kunne gått på skole og gledet meg til helgene. Jeg skulle ønske jeg ikke følte alle disse tingene og samtidig føle meg utrolig egoistisk for å føle slik.

Jeg har hatt en utrolig fin helg. Jeg har virkelig kost meg, men det går fort over. Helga er kort, altfor kort. Tilbake til helvette og de hverdagene som føles evige. Bare tanken på de 5 kommende dagene før helga er tilbake igjen gjør meg ufattelig sliten og jeg skal krølle meg godt under dyna etter jeg publisert innlegget. 

Det er skummelt å være ærlig over netter, men jeg øsnker det selv om jeg vet at jeg kan bli dømt. Jeg skriver det jeg skriver og gidder ikke rette på meg selv. 

God natt,


Legg igjen en kommentar:


Navn
E-post
Nettside
Tekst:


Husk meg

Hei! Jeg heter Aicha og er 16 år. Jeg blogger om mitt liv, det gode og det onde.

+ Legg til som venn

ARKIV

Januar 2014 Desember 2013 September 2013 August 2013 Juli 2012

KATEGORIER

Blogg Klær og fashion Mat&Oppskrifter

Designet er laget av hanne ©
hits