aihan -

freedom


Blogg - Kommentarer 0

Sannheten er...

Jeg skulle ønske jeg visste hvordan jeg kunne få leve ordentlig igjen. Jeg skulle ønske jeg var ute med venner. Jeg skulle ønske jeg var hjemme. Jeg skulle ønske jeg var med familien min hele tiden og at jeg bodde hjemme uten redselen for å bli tatt. Jeg skulle ønske at kunne gå en dag uten å ha noen triste eller vonde tanker. Jeg skulle ønske jeg kunne gå fritt ute. Jeg skulle ønske jeg kunne holdt på med de tingene jeg elsker. Jeg skulle ønske jeg kunne reist verden rundt. Jeg skulle ønske jeg kunne gått på skole og gledet meg til helgene. Jeg skulle ønske jeg ikke følte alle disse tingene og samtidig føle meg utrolig egoistisk for å føle slik.

Jeg har hatt en utrolig fin helg. Jeg har virkelig kost meg, men det går fort over. Helga er kort, altfor kort. Tilbake til helvette og de hverdagene som føles evige. Bare tanken på de 5 kommende dagene før helga er tilbake igjen gjør meg ufattelig sliten og jeg skal krølle meg godt under dyna etter jeg publisert innlegget. 

Det er skummelt å være ærlig over netter, men jeg øsnker det selv om jeg vet at jeg kan bli dømt. Jeg skriver det jeg skriver og gidder ikke rette på meg selv. 

God natt,
See by Chloé


Blogg - Kommentarer 1

Første gang jeg luktet på denne parfymen var med en person jeg er veldig takknemlig for å ha møtt. Hver gang jeg ser den eller lukter den tenker jeg på henne. Hun har hjulpet meg mye og vært en stor del av meg dette året.
Gjett hvor glad jeg ble da pappa kjøpte gavepakningen til meg igår. Jeg har siklet etter den lenge, men jeg kan ikke akkurat skryte på meg en så god økonomi at jeg kan kjøpe parfymer hver gang jeg har lyst på en!

Vakker boks. Vakker parfyme. Nydelig duft. Jeg elsker den. Og hver gang jeg bruker den kommer jeg å tenke på en spesiell person. Jeg kommer aldri til å glemme deg.

I hear symphonies in my head


Blogg - Kommentarer 0

Også satt man her igjen da med enda et nytt håp om å kanskje begynne å blogge igjen? Jeg føler meg helt lost og aner ikke hva eller hvordan jeg skal skrive. Jeg er ikke en interessant person men har likevel lyst til å skrive og dele ting. Vi får se hva fremtiden har å bringe.

Uansett, som jeg alltid sier: ny start - nye muligheter.

Har ikke noe interessant å skrive om akkurat nå, men jeg tror kanskje jeg kommer til å skrive et innlegg senere... Vi får se!

 
Jeg har klippet meg siden sist... igjen! Savner det lange håret mitt masse, men det er gøy å få prøvd helt kort også!

Ha en fin dag!
a new start


Blogg - Kommentarer 0

Igjen og igjen prøver jeg. Og jeg feiler. Er det sånn livet mitt skal være? At alt jeg prøver på skal feiles i gang på gang... på gang.

Hei, jeg heter Aicha og dette er bloggen om mitt liv, både det gode og det onde.

Jeg må si jeg er flink til å starte mitt første blogg innlegg på lenge negativt! Men det er ikke ment noe vondt bak det, men det er sannheten. Jeg har fått (igjen) motivasjonen og lysten til å starte å blogge igjen. Jeg har lyst til å prøve å være litt mer ærlig, men jeg er nok ikke helt komfortabel med å dele alt. Ikke at det er vits å i dele alt heller.

Jeg håper at jeg kan få startet på en ordentlig måte, og at det blir noe ut av ting! Er ikke så mye å blogge om akkurat nå, men imorgen blir det nok et bedre innlegg.

 
Hei! Jeg heter Aicha og er 16 år. Jeg blogger om mitt liv, det gode og det onde.

+ Legg til som venn

ARKIV


Januar 2014
Desember 2013
September 2013
August 2013
Juli 2012KATEGORIER


Blogg
Klær og fashion
Mat&Oppskrifter


Designet er laget av hanne ©
hits